Tarot portal – astro, tarot odgovori uživo

Tarot portal - astro, tarot odgovori uživo

Tarot portal, saznajte kakvi ste roditelji i kako vas vide vaša djeca

Obitelj je osnovna mikro zajednica u svakom društvu, a obiteljski odnosi su često vrlo složeni i vrlo komplicirani. Nema škole za roditelje, začećem, rođenjem i odgajanjem djeteta roditelji uče roditeljstvo, neki s više, neki s manje uspjeha. Na tarot portal, saznajte kakvi ste roditelji i kako vas vide vaša djeca. Vi ste se za njih brinuli dok su bili maleni i nejaki, no hoće li se oni brinuti za vas kada postanete stari, bolesni i nemoćni.

Tarot portal i astro, tarot odgovori uživo su pomogli mnogim roditeljima i njihovoj djeci da pobijede jaz među generacijama, nesporazume svedu na minimum, a međusobne odnose učine snošljivima a u poneke obitelji su vratili i razumijevanje, srdačnost i nježnost u odnosima. U posvađanim obiteljima je važno izgraditi novo, zdravije i normalnije emotivno povezivanje, a u tome vam pomažu najbolji tarot majstori, najvrsniji astrolozi, numerolozi i drugi ezoterijski savjetnici koji se služe moćnim tehnikama i metodama pomoći.

Zašto se stalno svađate iako se volite, pitajte tarot portal

Bračni ili ljubavni parovi koji se često svađaju su zagonetka svojoj okolini, svojim obiteljima i sami sebi. Zašto se stalno svađate iako se volite, pitajte tarot portal, pitajte jesu li te svađe do vas ili vas netko pokušava rastaviti. Istina je, tuđa sreća zlobnim i zavidnim osobama može smetati i mogu raditi nezamislive i neprihvatljive stvari da pomute vašu sreću i da vas po svaku cijenu razdvoje. To mogu biti članovi vaših obitelji i zavidni prijatelji.

No, ljubavni sklad i harmoniju vam mogu kvariti i ljubomorni bivši partneri, koji vas više ne vole, ali žele kontrolirati vaš život i dalje i pokušavaju omesti i spriječiti vašu sreću. Ljubomorni bivši partneri su spremni i naručiti i platiti ciljanu nesreću na vas. Tarot portal savjetnici koji se bave energetskim čišćenjem od negativnih energija, skidanjem uroka i crne magije, otklinjanjem kletvi i drugih negativnih radnji imaju pune ruke posla, jer zlo koje vam je namijenjeno može biti vrlo moćno.

Tarot portal zna zašto imate problema na poslu ili sa susjedima

Problemi u interakcijama s drugim ljudima se mogu pojaviti bilo gdje, na ulici, u trgovini, u javnom prijevozu, dok mirno sjedite u parku na klupi i čitate svoju knjigu. Obično nije do vas, samo budete uvučeni u konflikt, ali tarot portal zna zašto imate problema na poslu ili sa susjedima ili sa potpunim neznancima. Saznajte zašto vas kolege na poslu šikaniraju, zašto vas šefovi tlače, zašto misle da vam to mogu nekažnjeno sustavno činiti.

Zašto vam susjedi stalno ulaze u posjed i nanose štetu, sijeku vašu šumu, neovlašteno ulaze u vaša dvorišta kada vas nema doma. O svim tuđim miješanjima u vaš život pitajte tarot portal, kao i o krađama i namjernim štetama. Provjerite zašto su ljudi zli i nepravedni prema vama i kako izaći na kraj s tim bez većih šteta za vas. Ovdje spadaju i vaši dužnici koji vam duguju novac već godinama, saznajte kako dobiti svoj novac natrag.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (464 ocjena)