ljubavni tarot

Ljubav, romantika i sentimentalni odnosi predstavljaju najznačanije i najpopularnije teme u tarot konzultacijama. Ova područja najčešće mnoge osobe dovode u brojne nedoumice i zabrinutost, zbog čega je ljubavni tarot nezamjenjiv vodič za precizno nalaženje odgovora. Kada nedostaje potreban sklad i ravnoteža u romantičnom partnerstvu, simbolika arhetipova kroz ljubavni tarot pružiće savjet i upozoriti o svemu što ometa postojeći odnos. Ljubavni tarot obiluje bogatstvom živopisnih simbola koji na praktičan način predočavaju na sve što ima poseban značaj na sentimentalnom planu.

Prednosti koje se odnose na ljubavni tarot su mnogobrojne

Analizirajući najrazličitije situacije o funkcionalnosti partnerstva, uzrocima samoće i karmičkim vezama, tarot majstori kroz ljubavni daju najpotpunije odgovore. Prednosti koje se odnose na ljubavni tarot su mnogobrojne, a najčešće se određuje prošlost, sadašnjost, budućnost. U čemu sve može pomoći ljubavni tarot?

 • Pronalaženje odgovora koji se odnose na sadašnje partnerstvo
 • Razlog prekida veze, otkrivanje skrivenih utjecaja energija
 • Karmičke ljubavi i srodna duša
 • Što nedostaje za sklad u postojećem odnosu
 • Nova ljubav, brak, trudnoća
 • Tajne u vezi
 • Izdaja i nevjerstvo partnera
 • Izazovi i potencijalne opasnosti s kojima će se osoba sresti kroz romantične odnose
 • Iznenadni obrti sudbine koji se odnose na ljubavnu vezu
 • Razlozi neuspjeha u ljubavi i dug period samoće
 • Prošlost, sadašnjost, budućnost

Ljubavni tarot je dizajniran za istraživanje izazova

Uz ljubavni tarot može se mnogo bolje sagledati perspektiva postojećeg odnosa i protumačiti specifični ciklusi koji zahtijevaju više opreza i predanosti. S obzirom da je ljubavni tarot specijalno dizajniran za istraživanje izazova i problema u odnosima, njegova jedinstvenost ujedno se može vidjeti u svakom mističnom arhetipu gdje se detaljno otkriva što treba premostiti za uspješno i trajno partnerstvo.

Osim što će pomoći da dobijete odgovori koje želite, ljubavni tarot kao sveobuhvatan divinacijski alat pomoći će da spoznate načine kako iskoristiti najbolje razdoblje za ljubav i potaknete sklad koji nedostaje. Moderna i tradicionalna interpretacija uključuje značenje uspravnih i obrnutih karata, što donosi mnogo jasniju korespondenciju i ono što je ključno za sentimentalno područje. Tarot majstori kroz zanimljive tehnike otvaranja karta otkriće najbolje prilike za ljubav, sve što dolazi na sudbinskom putu, ali i one situacije gdje je potrebno dosta opreza.

Naime, ljubavni tarot osim što govori o ljubavi i načinu kako nalazimo savršenu ravnotežu u partnerstvu, predočava na sve aspekte koji vode ka jedinstvenoj cjelini u romantičnom odnosu. I dok Kotač sreće nagovještava razdoblje karme, vrijeme kada se mnoge sudbinske okolnosti mijenjaju na ljubavnom planu, karta Ljubavnici prikazuje ljubav između dvoje ljudi. Svaka karta kroz ljubavni tarot otkriće o načinu koliko smo sposobni pružiti ljubav i biti voljeni, nagovještavajući o cestama koje stvaramo, sudbini koja na čudesne načine pokazuje da pogledamo u svoje srce i najuzvišeniji osjećaj – ljubav.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (237 ocjena)