astrološki centar

Astrološki centar je pojam koji podrazumjeva teleoperatere koji zainteresiranim pojedincima davaju savjete i prognoze u vezi šarolikih životnih situacija. U astrološkom centru ne rade samo astrolozi, što se može pomisliti na prvi pogled. Tu su i tarot majstori, poznavatelji runa, brojeva itd.

Grane astrologije prisutne u astrološkom centru

Astrološki centar je savjetodavni centar baziran na alternativnim znanjima. Za divno čudo astrologija nije najzastupljenija ezoterijska tehnika u astrološkom centru. Jedan od ključnih razloga zašto je tome tako je u glomaznosti astrologije. Danas postoji desetak grana astrologije. Iako su temeljno slične jedne drugima, pojedine grane se međusobno jako razlikuju. U astrološkom centru je najzastupljenija natalna astrologija kojom se bavi astrolog uživo. Radi se o bazičnoj astrološkoj grani. Natalna astrologija uključuje izradu natalne karte odnosno izradu slike neba u trenutku rođenja. Na temelju ove karte se tumači sudbina pojedinca, njegov karakter, temperament itd. Još je jedna grana astrologije u opticaju iako u daleko manjoj mjeri. Riječ je o horarnoj astrologiji. Ona se koristi za aktualna pitanja koja čovjeka muče poput promjene posla, da li će ići na operaciju, da li je supružnik vjeran itd. Horarna, za razliku od natalne, ne ide u veliku širinu. Zatim je tu usporedna astrologija ili sinastrija. Sinastrija je sestra natalne astrologije. U sinastriji se uspoređuju natalne karte dviju osoba, ali podrazumjeva se da ovdje pravila nisu do kraja ista kao u drugim granama astrologije. U astrološkom centru se koristi i karmička astrologija sa svojim setom specifičnih tehnika.

Astrološki centar kao rasadište astrologa

Poznavateljima astrologije je kristalno jasno da ona nije bebina zvečka. Ako ju se želi ozbiljno razmatrati potrebno je uložiti puno vremena i štogod novca. Osim toga, jasno je i to da je u astrologiji teorija jednako važna kao i praksa. Astrološki centar zapošljava astrologe koji radeći svakodnevno s ljudima bruse znanje o astrologiji.

Astrološki centar kao sjecište ezoteričara

Prednost astrološkog centra je u činjenici da je to mjesto sjecište svih onih pojedinaca koje ezoterija zanima. U astrološkom centru ljudi se druže, izmjenjuju iskustva i informacije. Podrazumjeva se da je to i mjesto rada. Kao što je već spomenuto, svi savjetnici, pogotovo astrolozi radeći s ljudima prikupljaju vrijedno znanje o manifestiranju nebesa u svakodnevnom životu svih ljudi, i onih tzv. običnih i onih tzv. važnih. Kada se čovjeku pomogne onda kada mu je najgore nikakav novac ovog svijeta to ne može kupiti. Taj osjećaj je jedino moguće ostvariti u astrološkom centru.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (228 ocjena)