tarot centar savjetnici

Svaki tarot centar koji drži do svog ugleda i interesa neće se fokusirati samo na poznavatelje jedne materije. U pravilu, u tarot centru rade ljudi različitih alternativnih profesija. Tu su poznavatelji neba, tumači karata, ljubitelji heksagrama i kristala, znalci za brojeve i mnogi drugi. Sami savjetnici predstavljaju šaroliku skupinu ljudi. Većina savjetnika u tarot centru prakticira tarot. Puno je razloga zašto je tomu tako. Neki su se naprosto zaljubili u karte kao takve, drugi obožavaju bogate simbole kojima su karte ukrašene. Tu su i oni koji vole tarot zbog njegove jednostavnosti. Kao što napisah, puno je razloga. Međutim, pošto je puno tarot špilova u opticaju, svaki savjetnik ima svoj omiljeni špil iako neki od njih u radu kombiniraju više špilova. Osim tarota, poprilično je zastupljena numerologija. Brojevi su sami po sebi vrlo zanimljivi i točni, a i mogu se bez problema povezati s tarotom. Astrologija nije toliko zastupljena koliko se obično misli. Postoje razni astro centri i astro linije pa se lako može steći dojam da je upravo astrologija dominantna. Astrologija nije jednostavna i potrebno je uložiti daleko više vremena u odnosu na ostale tehnike. Čak i kada se pojedini savjetnici njome bave pitanje je koju granu proučavaju. Natalna nije isto što i horarna; sinastrija nije isto što i elekcijska, itd. Savjetnici u tarot centru koriste mnoge druge tehnike; kristaloterapiju, ji čing, biblioterapiju, rad na daljinu u smislu slanja energije, tu je i tumačenje snova, vidovnjaštvo itd.

Tarot centar savjetnici – svijet žena

Zanimljiva je činjenica da su nekada davno muškarci dominirali u području alternativnih znanja, a danas su to žene. U tarot centru se može zateći po koji muškarac, no u pravilu veliku većinu čine žene. Bez obzira na to, i među njima postoje razlike u stupnju obrazovanja, dobi, u godinama iskustva itd.

Tarot centar savjetnici i njihovi klijenti

Savjetnici obično imaju svoje radno vrijeme kao i vlastite standardne klijente. Ovo je jako bitno kako za savjetnika u tarot centru tako i za klijenta. Naime, pošto se u tarot centru nalazi veliki broj savjetnika klijent se može zbuniti pogotovo ako nikada prije nije koristio ovakvu uslugu. Često puta, klijent u očaju ili zbog nekog drugog razloga zove preveliki broj savjetnika zbog čega dobiva kontradiktorne odgovore. Daleko je bolje kada se savjetnik i klijent pobliže upoznaju. Savjetniku je lakše tumačiti simbole jer je upoznat s klijentovom situacijom pa i generalno s njegovim životom dok je klijent u stanju razviti povjerenje prema savjetniku.

Tarot centar savjetnici – drugačiji od drugih

Većini savjetnika je zajedničko to da moraju stalno usavršavati svoje znanje. Ovo je jako važno! Zato neki od njih se odlučuju na pisanje knjige, drugi su aktivni na sajmovima alternative, treći, pak, pohađaju školu ili tečaj tarota ne bi li utvrdili postojeće znanje i usput naučili novo. Svatko je aktivan na svoj način. To je izvrsno za tarot centar kao takav. Što više savjetnici rade na sebi i svom znanju viša je kvaliteta odgovora na postavljena pitanja. Savjetnici su aktivna bića. Svugdje ih ima, uvijek nešto istražuju, čitaju, rade zabilješke, analiziraju i uspoređuju, procjenjuju i zaključuju. Oni su čudan svijet. Ali zanimljiv, drugačiji.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (550 ocjena)