Star tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Kako pomiriti svoju posvađanu obitelj pitajte star tarot

Obiteljske svađe i drame su česte, oduvijek se lako dogode, a teško popravljaju, a izvor su velike patnje za cijelu obitelj i pojedine članove obitelji. Roditelji ne razgovaraju sa svojom djecom godinama, a prestali su zbog sitnice, braća i sestre su se posvađali zbog nasljedstva, djeca okrenu leđa roditeljima baš u starosti kad bi trebali skrbiti o njima. Kako pomiriti posvađanu obitelj pitajte star tarot, broj telefona vam je dostupan od 0 – 24 sata.

I tarot majstori koji su vaš kontakt na star tarot su obiteljski ljudi i znaju koliko obiteljske svađe mogu zatrovati život, pa i tragično završiti, ali imaju znanja kojima vam mogu pomoći u obiteljskoj drami i kolopletu. Zovite prije ostavinske parnice ako želite izbjeći nepravednu diobu nasljedstva, zovite prije pisanja oporuke, ako ne želite posvađati vlastitu djecu. Posavjetujte se ako vam snahe i zetovi unose nemir i svađu u obitelj, pogotovo ako ste pristali živjeti u zajedničkom kućanstvu.

Pitajte star tarot kako se pomiriti s bivšima ili naći nove partnere

U vremenu kratkotrajnih vrijednosti kada se ništa ne čuva i ne popravlja, kada se sve upotrijebi i baci čini se da su i emotivni odnosi postali lako potrošivi i teško obnovljivi. Veze i brakovi se preko noći, takoreći u trenutku raspadaju, no, često tek nakon raskida shvatite da tu osobu ne želite izgubiti i ne možete preboljeti. Pitajte star tarot kako se pomiriti s bivšima ili naći nove partnere, jer to je moguće ako se potrudite.

Udovci i udovice često dugo samuju nakon gubitka svojih životnih partnera i u trenutku kada odluče da ipak ne žele zauvijek biti sami, čini se da je teško s nekim se stvarno povezati. Rastavljene osobe često nemirno lutaju iz veze u vezu, jer obično već imaju djecu iz svojih brakova, a novi partneri žele njih, ali ne i njihovu djecu. Star tarot zna u svakoj zamislivoj situaciji hoćete li i kada naći nove partnere, samo morate pitati.

Hoćete li i kako spasiti vezu ili brak pitajte star tarot

Emotivni odnosi su oduvijek bili složeni, kompleksni i komplicirani, a u modernom svijetu se čine jedva održivima. Razvodi se, sada već svaki drugi brak, veze olako pucaju zbog sitnica i paradoksalno i nove veze i brakovi koje sklopite s novim osobama ispadaju jednako krhke i pucaju zbog sitnica, a vi postajete ljubavni nomadi. Ispada da je bolje spašavati ono što imate, a hoćete li i kako spasiti vezu ili brak pitajte star tarot, odgovori spašavaju vaš ljubavni život.

Koliko puta vi svojim izabranim savjetnicima na star tarot sa žaljenjem kažete “da sam vas barem poslušao/poslušala”, a koliko puta vama vaši savjetnici kažu “zovete me sa velikim zakašnjenjem, šteta je već napravljena, zašto niste zvali dok ste se svađali, zašto zovete post festum”? Istina je pravovremeno postavljenim pitanjima dobivate odgovore koji vam mogu pomoći da ne dođe do posvemašnjeg emotivnog rasula. Nije nemoguće, ali je puno teže skupljati krhotine već razbijenog i uništenog emotivnog odnosa.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (352 ocjena)