tarot centar srbija

Ne postoji tarot centar po imenu Srbija. Ovaj članak se tiče tarot centara u ovoj zemlji.

Tarot centar Srbija i tehnike u upotrebi

Tarot centri u Srbiji su slično organizirani tarot centrima u drugim, Srbiji susjednim zemljama. U tarot centrima u Srbiji djeluju ponajbolji poznavatelji tarot karata i drugih ezoterijskih znanja. Poznato je da je astrologija vrlo popularna u Srbiji odnosno mnogi ju ozbiljno proučavaju. Tarot karte su nešto slabije zastupljene, no online tarot je dovoljno jak da obiluje u tarot centrima. Također je poznata stvar da građani Srbije tradicionalno veliki interes pokazuju prema magiji. U tarot centrima oni mogu najčešće pronaći pojedince koji prakticiraju tzv. bijelu magiju. Riječ je o obredima zaštite od tzv. crne ili loše magije kao i o “skidanju” uroka. Velika većina poznavatelja magije koji djeluju u tarot centrima diljem Srbije nastoje svojim klijentima maksimalno pomoći. Praktikante crne magije se obično pronalazi izvan tarot centara. Podrazumjeva se da u tarot centrima u Srbiji se koriste mnoga druga znanja i umijeća iz područja alternative. Popularna je kristaloterapija kao i feng shui.

Tarot centar Srbija – najbolji među najboljima

Jako je teško reći koji je najbolji tarot centar Srbija. Komplicirano je odrediti kriterije po kojima bi se to moglo sa sigurnošću utvrditi. Ipak, na neke stvari treba obratiti pažnju. Prvenstveno, dobro je znati koliko je tarot centar aktivan. Ako je tek počeo s radom to ne znači da je nekvalitetan, no vrlo dobar je znak ako radi barem nekoliko godina. Da nije kvalitetan teško da bi opstao na tržištu. Treba voditi računa da je tarot centara u Srbiji puno, konkurencija je žestoka. Nije lako opstati dugo u takvim uvjetima. Zato su godine bitne ako ne i presudne. Može se reći da ni dugovječnost nije garancija kvalitete, ali u ovom slučaju tarot centar Srbija sasvim sigurno ne bi opstao da se u njemu nalaze neznalice. Ovako, može se zaključiti da im se vraća dovoljan broj zadovoljnih klijenata.

Tarot centar Srbija – savjetnici u njima

Pojedini šefovi tarot centara u Srbiji namjerno mistificiraju savjetnike. Često se umjesto pravih imena koriste kićena umjetnička imena; vidovita Nada, sveznajuća Džamila itd. Ovo se može opravdati željom da se zaštiti pravi identitet savjetodavaca. Međutim, u isti mah stvara se slika nekih jako posebnih ljudi koji raspolažu nadnaravnim moćima, a zbog trešastih imena ostavlja se dojam neozbiljnosti. Komična umjetnička imena se dodjeljuju i u drugim zemljama, Srbija nije po tom pitanju specifična.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (427 ocjena)