Virgo tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Virgo tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Virgo tarot traži vašeg idealnog partnera

Svi ljudi žele idealnu ljubav koja će im dati smisao životu i usrećiti ih, no u praksi uvijek nešto krene po zlu i ne razumijete ni kako ni zašto. Kada se sve raspadne, razočarani tumarate i dalje kroz ljubavne pokušaje i promašaje. Ezoterijske znanosti znaju sve o partnerskoj kompatibilnosti, a virgo tarot traži vašeg idealnog partnera upravo na temelju tih tajnih znanja. Na tome rade najbolji tarot majstori, astrolozi, numerolozi i vidovnjaci, vama na usluzi 24 sata.

Najbolji ezoterijski savjetnici na virgo tarot će prvo ustanoviti da li ste u karmičkom ili sudbinskom odnosu, jeste li samo privremeni par ili ste prave srodne duše koje će zauvijek ostati zajedno. Vaš kontakt savjetnik će vidjeti sva slaganja i sva neslaganja među vama, ali i sva miješanja u vaš ljubavni odnos bila ona od osoba iz obitelji ili od nekih trećih osoba. Broj telefona vam je dostupan od 0 – 24 sata svaki dan.

Stalno mijenjate poslove, virgo tarot zna koji je posao idealan za vas

Nije vam jasno zašto nijedan posao ne možete zadržati, što se dogodi da vam nikada ne produže ugovor, što krivo radite, a nije da se ne trudite. Ponekada vi niste zadovoljni, ponekada vam poslodavci daju otkaz bez objašnjenja, ali činjenica je da stalno mijenjate poslove, virgo tarot zna koji je posao idealan za vas, kada ćete ga dobiti i kako ćete ga zadržati. Saznat ćete i kako se trebate postaviti, što činiti, a što ne prihvaćati.

Napredovanje na poslu je druga najčešća tema na virgo tarot i ako ga vaš savjetnik ne vidi, možda će vam savjetovati promjenu posla. Ako se spremate pokrenuti privatni posao, a mislite da nećete moći sami i razmatrate potencijalne poslovne partnere, proanalizirajte ih sa svojim tarot majstorom, a ako su vam poslovna partnerstva loše aspektirana, napravite novi radni plan za samostalni posao po drugom modelu. Ako mijenjate posao, obavezno se posavjetujte o toj planiranoj promjeni da ne padnete “s konja na magarca”.

Virgo tarot ima najbolje i najstručnije tarot majstore

Nema improvizacija u ezoterijskom radu i ne smije ih biti, bilo bi to poigravanje s ljudskim sudbinama s pogubnim posljedicama. Virgo tarot ima najbolje i najstručnije tarot majstore, astrologe, numerologe, vidovnjake, radiesteziste koji će otkriti sve izvore štetnih zračenja oko vas, razne terapeute koji vam mogu pomoći na daljinu kod svih zdravstvenih problema. Vrhunski stručnjaci vam skidaju uroke, kletve, crnu magiju, uklanjaju vudu magiju, izrađuju talismane za vas i stvaraju najjaču i najefikasniju zaštitu za vas.

Ako trebate sretne brojeve za igre na sreću na virgo tarot ćete ih dobiti. Tražite astrološku prognozu za svoje poslovne poduhvate i putovanja, najbolji datum za vaše vjenčanje, najkompatibilnije osobe za ljubav, provjerite hoćete li imati djecu i kada, hoćete li dobiti nasljedstvo, prodati nekretninu, dobiti kredit, kupiti stan, održati brak, pomiriti se s bivšima. Zatražite svoju natalnu kartu da shvatite zašto vam se događaju neke stvari. Ako sanjate znakovite snove zatražite njihovo tumačenje, jer možda vam se ostvare.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (387 ocjena)