najbolji astrolozi kontakt

Najbolji astrolozi su oni koji imaju dovoljno teorijskog znanja o astrologiji te dovoljno prakse i što je posebno važno koji su talentirani analitičari. Naime, u astrologiji vrijedi zlatno pravilo; sve je u sintezi. Astrologija obiluje brojnim tehnikama koje se ne mogu preko noći naučiti. Potrebno je naučiti kombinirati planete, znakove zodijaka, aspekte, arapske točke i još puno toga da bi se došlo do kvalitetnih odgovora. Vrlo je važno biti upoznat s iznimkama. Primjerice, većina astrologa zna raspoznati kada se Mjesec nađe u znaku Vage i kada je smješten u Škorpionu. No, tijekom analize, posebice kod horarnih pitanja, vrlo je važno, a ponekad je i presudno uočiti situaciju kada je Mjesec smješten na tzv. spaljenom putu odnosno području zodijaka koji se proteže od 15° Vage do 15° Škorpiona. Spaljeni put i još koječega drugoga se ne pronalazi u svakom udžbeniku iz astrologije. Na sreću, zainteresiranim stranama na raspolaganju stoji nekoliko izvrsnih domaćih astrologa.

Najbolji astrolozi – kontakt s Darkom Batićem Rochom

Riječ je o hrvatskom astrologu koji se specijalizirao za horarnu astrologiju iako je njegovo znanje o astrologiji puno šire. S Darkom možete razgovarati o svim temama; od obrazovanja, preseljenja, putovanja preko bračnih i ostalih ljubavnih pitanja pa sve do sudskih postupaka, novčanih ulaganja i kućnih ljubimaca. Darko Batić Rocha je školovani astrolog iza kojega stoji još jedna diploma zagrebačkog sveučilišta. Do sada ga je kontaktirao veliki broj ljudi iz čitavog svijeta. Sve koje zanima njegov rad mogu provjeriti putem emisije Zlatna Zora koju Darko vodi. Emisija se emitira svakog dana u periodu od 23 do 02h na kanalu Jabuka TV. Do njega se može doći i telefonski, 064/628-628, kod 83.

Najbolji astrolozi – kontakt s astrologom Markom

Marko spada u malobrojnu mušku populaciju astrologa. On se specijalizirao za usporednu astrologiju. Usporedna astrologija je grana astrologije koja se temelji na uspoređivanju horoskopa dviju osoba. Usporedna astrologija je vrlo važna kada osoba želi doznati što partner misli ili u jednom širem smislu da li su ljubavnici suđeni jedno drugom. Marka se može dobiti na kodu 112 preko istog gore navedenog broja.

Najbolji astrolozi – kontakt s astrologinjom Minom

Astrologija obiluje povećim brojem sličnih, ali zasebnih grana. Astrologinja Mina se specijalizirala za karmičku astrologiju. Radi se o vrlo zanimljivoj grani astrologije unutar koje postoje tehnike gledanja horoskopa koje se nigdje drugdje ne primjenjuju. U karmičkoj astrologiji horoskop se analizira na poseban način jer se nastoji prodrijeti u naš posljednji život. Naime, ovdje vrijedi pravilo inakrniranja. Posljednji život snažno utječe na sadašnje postojanje. Ako želite doznati nešto više o ovoj nadasve zanimljivoj temi kontaktirajte Minu na kodu 114.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (514 ocjena)