tarot da ne

Tajnovitost kojim je tarot obavijen i mistični simboli koji se kriju na kartama kojima probiru najbolji tarot stručnjaci i danas izazivaju podvojeno mišljenje. Kontroverze su neizbježne kao i pogrdni nazivi s kojima se eminentni majstori bore i danas. Mitovi o tarotu šire se jednakom brzinom kao i sam tarot. No činjenica da se tarot uspio održati usprkos svim naporima da ga se sabotira, govori dovoljno za sebe. Tarot majstori blagoslovljeni su nevjerojatnim darom koji im omogućuje da pomažu ljudima koji su se suočili s ljubavnim, poslovnim, obiteljskim ili financijskim problemima. A na njih nije imun nitko od nas.

Što se krije iza tarota da ne?

Mnogi su skeptični kad je tarot u pitanju. Boje se javiti zbog straha da će ih okolina osuditi ili im jednostavno treba dodatan poticaj ne bi li se uvjerili u ovu drevnu metodu proricanja budućnosti. Velik dio ljudi nebrojene je mogućnosti tarota prepoznao odavno i služe se njime ne bi li život iskoristili do maksimuma. Naročito je to često kad se nađu pred zidom i nisu sigurni kojim bi putem trebali ići. Obraćaju se za pomoć tarot majstorima ili se služe besplatnim tarotom. U besplatni tarot između mnogih metoda proricanja budućnosti spada i tarot da ne. Riječ je o posebnoj vrsti tarota koja se oslanja na konkretno pitanje koje daje dva moguća odgovora, „da“ ili „ne“.

Kako postaviti „pravo“ pitanje na tarot da ne?

Pravilno formuliranje pitanja pola je odgovora. Pitanje treba biti dobro precizirano da bi odgovor bio zadovoljavajući. Ako je pitanje teško za shvatiti i nije u potpunosti razumljivo, ni karte neće dati jasne odgovore. Pitanje treba biti jednoznačno, a ne višeznačno. To u prijevodu znači da tarot da ne funkcionira tako da ne jedno pitanje daje jedan odgovor. Ako se u jednom pitanju postavlja više pitanja ili se pitanja spajaju, tarot da ne neće dati odgovarajući i precizan odgovor.

Postava karata u tarotu da ne

Tarot da ne dio je standardne postave besplatnog tarota. Dostupan je na internetu i uz precizno formulirana pitanja može se brzo doći do odgovora. To je naročito bitno kad je u pitanju hitna situacija. Postava karata u tarotu bazira se na postavljanu karata sadašnjosti u sredinu, karata prošlosti desno od njih i karata budućnosti lijevo od sadašnjosti. Te se karte boduju i temeljem toga se donosi odgovor. Ako je zbroj karata ujednačen za da i za ne, karte ne mogu dati odgovor. To može značiti da jednostavno niste spremni za odgovor ili još nije pravo vrijeme da ga čujete.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (240 ocjena)