Što je ljubavni tarot

Što je ljubavni tarot

Što je ljubavni tarot, to može biti vrsta karata ili samo pitanja

Čini se da ima nekih nejasnoća oko toga što je ljubavni tarot, to može biti vrsta karata ili samo pitanja, naime mogu se naći špilovi tarota romantično oslikani pod nazivom špila ljubavni tarot. Iako se na ljubavna pitanja može točno, detaljno i precizno odgovarati iz bilo kojih karata, neki kartomanti vole različite špilove i služe se njima u radu, pa znaju rijetke špilove kao što ljubavni tražiti na sve načine sve dok ih ne pronađu.

Dakle, na pitanje što je ljubavni tarot možemo odgovoriti i da je to čitanje tarota na sve ljubavne teme, dileme i trileme, a svakome je jasno da je ljubav najvažniji aspekt ljudskog postojanja, ljubav nas usrećuje i nosi kroz život, ali nas može baciti u krajnji očaj i najdublji ponor patnji. Što sve ljudi nisu spremni učiniti za ljubav i koliko dugo se netko oporavlja od ljubavne boli i zašto netko izda svoju ljubav, vara ju i uništava ljubomorom, to su teme ljubavnog tarota.

Što je ljubavni tarot, pogađa li ljubavnu sudbinu

Hoćete li se udati, hoće li se vaš sin oženiti, hoćete li zauvijek sami, kako izaći na kraj s partnerovom ljubomorom, spremate se na vjenčanje i želite saznati koliko ste kompatibilni s partnerom, hoće li vaša veza i brak opstati to su svakodnevna ljubavna pitanja koja postavljate svojim tarot savjetnicima na astrofon21. Što je ljubavni tarot, pogađa li ljubavnu sudbinu, može li vam reći kada ćete pronaći svoju srodnu dušu, hoćete li biti sretni zajedno.

Što je ljubavni tarot i može li odgovoriti baš na svako ljubavno pitanje, može, samo se morate odvažiti i postaviti svoja pitanja. Ljubavni trokuti (i četverokuti), strah da ćete izgubiti voljenu osobu, ljubavne svađe, hoćete li se pomiriti, ima li nade za spas vašeg braka, tko vam se miješa u brak ili vezu, mogu li se narušeni ljubavni odnosi popraviti i kako. Partner vas je napustio bez riječi, hoće li se vratiti i kada, što vi trebate napraviti da se vrati.

Što je ljubavni tarot i možete li pitati za druge

Ako se navodno volite, a on stalno nekuda lunja i nikada ga nema doma, naravno da ćete pitati što se s njim događa i kako da se vi postavite u tom ljubavnom košmaru. Često roditelji pitaju za svoju odraslu djecu za koju se brinu da se nikada neće oženiti ili udati i to je legitimno, pa to su vaša djeca i vaša briga je razumljiva. Što je ljubavni tarot i možete li pitati za druge nije uopće dilema.

Naravno da možete pitati za brata, sestru, prijatelja, prijateljicu, susjedu, kolegicu, šefa ako vam se sviđa ili za kolegu. Što je ljubavni tarot i što bi bio da ne možete pitati i za svoje suparnice i suparnike ili za neku curu iz susjedstva. U ljubavnim trokutima u kojima je jedno od njih zauzeto uvijek pitate hoće li se razvesti i hoćete li ikada živjeti zajedno, a ljubavno pitanje je i ako vam se obitelj miješa u vaš ljubavni život.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (246 ocjena)