najbolji tarot majstori u Hrvatskoj

Hrvatska je zemlja koja obiluje tarot majstorima. S obzirom na broj stanovnika slobodno se može reći da je tarot izuzetno popularna ezoterijska tehnika. E sada, koji su poznavatelji tarota najbolji tarot majstori u Hrvatskoj? Da bi se mogao dati odgovor na ovo pitanje prvo je potrebno razmotriti kriterije uspješnosti.

Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj – kriteriji odlučivanja

Puno je kriterija na temelju kojih bi se pojedincima mogla dati titula najboljeg online tarot majstora u Hrvatskoj. Obrazovanje nikada nije bilo presudno u iskanju ove titule. Ono dobro dođe, ali nije presudno. Ljubav prema tarotu je jako važna. Kao i kod bilo kojeg drugog posla ljubav je moćan motivator. Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj često su aktivni u udrugama koje promoviraju ovu djelatnost i koje održavaju radionice tarota. Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj, u nemalom broju slučajeva su autori knjiga i članaka o tarotu. Neki od njih su osmislili vlastite tarot karte. Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj znaju raditi s ljudima. Ovo je vrlo važna stvar. Netko može imati zavidno znanje o tarotu, ali ako ga ne zna primjeniti u praksi odnosno ako ne zna izaći na kraj s klijentima, to ništa ne vrijedi. Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj su često medijski eksponirani iako ovo nije kruto pravilo. Ima i onih koji izvrsno tumače karte, ali radije žele ostati anonimni.

Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj

U našoj zemlji puno je poznavatelja tarota, ali malo je onih koje se doista može nazvati najboljima. Navest ću nekoliko imena ljudi koji su pokazali i dokazali da znaju što rade.

Kao primjer uzet ću Vesnu Burcsu. Ona je prva u Hrvatskoj otvorila obrt gdje je pružala usluge tumačenja tarota. To je bilo početkom devedesetih godina. Napisala je izvrsnu knjigu Tarot kao profesija. To je djelo posebno jer nitko prije nje na srpsko-hrvatskom govornom području nije sažeto i argumentirano objasnio što tarot jest, a što nije i kako ga je najbolje koristiti. Istina je da svaka polupismena osoba može napisati knjigu, ali stvoriti knjigu kvalitetnog sadržaja, ne može svatko. Vesnu se stoga može smatrati jednom od najboljih tarot majstorica u Hrvatskoj.

Irida Magdalena

Radi se o još jednoj voditeljici emisije Zlatna Zora. Irida u radu koristi više ezoterijskih tehnika, uključujući tarot. Irida organizira radionice tarota na kojima sudjeluje kao predavač. Ona je dugi niz godina surađivala s magazinima posvećenim alternativnim znanjima.

Najbolji tarot majstori u Hrvatskoj – individualan stav

Uvijek treba voditi računa o činjenici da će netko za totalno anonimnoga tumača tarota tvrditi da je najbolji u zemlji i to je njegovo pravo ako se uvjerio da osoba zna što radi.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (454 ocjena)