Tarot ehoroskop

Tarot ehoroskop

Saznajte svoju karmu na tarot ehoroskop

Teško je mnogo puta shvatiti da ispaštate i izgarate u silnoj patnji ni krivi ni dužni. Dobra ste osoba, trudite se prema svima postupati ispravno, korektno s empatijom i dubokim razumijevanjem, a sve vam se loše vraća. Oni koji znaju ponešto o karmi znaju da se kod njih mnoge loše stvari događaju kao odrada karmičkih dugova. Ako ne znate koja je vaša karmička priča, saznajte svoju karmu na tarot ehoroskop, lakše čete podnositi životne teškoće.

Što će se dogoditi ako prekinete odradu karmičkih dugova i može li se i smije li se to raditi. Najbolji ezoterijski savjetnici na tarot ehoroskop znaju sve o vašoj osobnoj i obiteljskoj karmi, a vaše karmičke priče će vam objasniti zašto se neke stvari u vašem životu događaju i zašto se moraju dogoditi. Mnoge od vas će razveseliti otkriće da su vaše karmičke odrade već pri kraju ili da ste možda vi svoju karmu već odradili.

Na tarot ehoroskop nalaze utočište svi ljubavnici i sve tajne ljubavi

Tajne i zabranjene ljubavi spadaju među najljepše, ali i najteže ljubavne priče, jer nijedan ljubavnik i nijedna ljubavnica ne mogu javno živjeti svoju ljubav, a da ih okolina ne osudi. Rijetko kome se mogu i povjeriti zbog zavisti, pakosti i ljudske zlobe. Zato na tarot ehoroskop nalaze utočište svi ljubavnici i sve tajne ljubavi, jer je diskrecija i zaštita privatnosti apsolutno zajamčena svim klijentima. Zato tajni ljubavnici svoje jade mogu povjeriti svojim savjetnicima bez ustezanja.

Vaša tajna ljubavna veza je u krizi, a ne znate da li vas netko uhodi i prati, da li su se emocije razvodnile i ohladile ili je neka treća osoba “mutivoda” vaše veze. Sve to možete saznati na tarot ehoroskop, kao i to da li vaši bračni partneri sumnjaju u vašu bračnu nevjeru, da li vas je vidio i “cinkao” neki znanac, prijatelj ili član obitelji. Tajne veze su i same pune tajni, jer ljubavnici ne dijele sve iz svojih privatnosti.

Tarot ehoroskop raskrinkava svaku laž, neiskrenost i lukavstvo

U obitelji vam vlada urotnička atmosfera jer vaši roditelji manipuliraju imovinom i tako vas djecu iskorištavaju, a to vas je međusobno i posvađalo. Na poslu vas okrivljuju za stvari s kojima nemate nikakve veze i stalno vam podmeću klipove kao da vas se žele riješiti, ali da vi budete krivi za to. Tarot ehoroskop raskrinkava svaku laž, neiskrenost i lukavstvo, čak i ako se radi o prijateljskom licemjerju i dvoličnosti ili “dobrosusjedskim” pakostima i podvalama.

Neiskrenost, laž, podvala, krađa i prevara najteže se manifestiraju na ljubavnom polju i na polju novca i drugih materijalnih vrijednosti. Tarot ehoroskop stalno skenira preljube i preljubnike i tako spasi mnoge ljubavne veze i mnoge brakove od raspada. Oteto ili umanjeno nasljedstvo, posudbe novca bez namjere da se dugovi vrate, krađe imovine i drugih većih ili manjih materijalnih vrijednosti, čak otimanje mirovine umirovljenicima od njihovih najbližih i velike prevare s nekretninama, to su najčešća pitanja tarot savjetnicima.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (300 ocjena)