Gdje kupiti tarot karte

Gdje kupiti tarot karte

Početnike koji žele učiti najviše zanima gdje kupiti tarot karte

Nekada su ezoterijske alate prodavali samo specijalizirani dućani i rijetke knjižare koje su primarno prodavale ezoterijske knjige, pa su im pridodale i pripadajuće srodne artikle. Mnogi žele naučiti tarot čitanje, ali početnike koji žele učiti najviše zanima gdje kupiti tarot karte i koje. Vaš tarot savjetnik vas može savjetovati o izboru špila, a možda i o načinu i mjestu kupnje. Specijalizirani dućani i dalje prate tarot produkciju i nabavljaju sve nove špilove, a ima ih i u antikvarijatima.

U vremenu digitalizacije svijeta nije teško pronaći mjesto gdje kupiti tarot karte. Online prodaja svega i svačega prodaje i tarot karte, ali birajte oprezno. Ima strogo specijaliziranih web trgovina za tarot, neke špilove možete kupiti direktno od izdavača ako imaju online prodaju, neki autori prodaju sami svoje autorske špilove tarota, a nekih rijetkih i skupocjenih špilova bi se mogli natražiti po bespućima cyberprostora. U svakom slučaju tko traži sigurno će i naći.

Gdje kupiti tarot karte i kako izabrati prave

Istina je da u ponudi tarot karata vlada ogromno šarenilo i da se početnik u tako bogatoj ponudi može izgubiti, tim više što neki autori svoje špilove imenuju zvučnim i nekako obećavajućim nazivima, kao na primjer “magijski tarot”, ali ne nasjedajte na marketinške trikove. I takav, kao i svaki špil vi morate čitati i tumačiti, on ne govori sam za sebe. Pa gdje kupiti tarot karte i kako izabrati prave, najbolje je kupiti najjednostavnije karte za početak.

Gdje kupiti tarot karte, što bliže svome domu, iz dalekog svijeta ćete ih se načekati. Kakve tarot karte kupiti, obično se početnicima savjetuje Ride Waite tarot, jednostavno crteža, jasne simbolike, jasnih temeljnih boja i bez ikakvih ukrasa i dodataka koji početnike mogu samo zbuniti. Kada ovladate simbolikom, upoznate svaku kartu i njezino značenje, naučite tumačiti svaku kartu u suodnosu sa kartama koje je okružuju, usudite se upustiti u samostalno čitanje tarota i počnete to dobro i točno činiti moći ćete to raditi sa bilo kojim špilom.

Gdje kupiti tarot karte posebno oslikane

Istina je da neki tarot majstori svoje karte biraju prema likovnosti, jer vole lijepe stvari i jer im je likovni izraz na kartama, izbor i raspored boja vrlo inspirativan u njihovom radu. Postoje mnoge edicije fantasy špilova, bajkovito oslikanih, karte izgledaju kao da su došle iz dubina vremena, ali gdje kupiti tarot karte posebno oslikane. Pa, ako imate ideju kako želite da izgledaju, a nemate slikarskog talenta možete ih naručiti od slikara kojem vjerujete.

Mnogi špilovi tarota su upravo tako nastali, jednostavno su naručeni, kao stari talijanski špilovi, naručivale su ih imućne talijanske plemićke obitelji ili Da Vinci tarot koji je dugo nastajao, 25 godina dijeli velike i male arkane u njemu i različiti autori su ih radili, ali špil djeluje kao jedinstvena cjelina, jer je rađen prema djelima Da Vincija. Gdje kupiti tarot karte, ako nemate vremena čekati da netko naslika vašu viziju, googlajte i nađite što vam se sviđa i da je po mogućnosti blizu vas.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (450 ocjena)