Tarot 144 – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot majstori na tarot 144 dobivaju najviše ljubavnih pitanja

Ljubav je esencija života, ljubav spaja i povezuje ljude, daje smisao životu, a ljubavna bol i tuga najjače i najduže bole. Statistički, tarot majstori na tarot 144 dobivaju najviše ljubavnih pitanja, što je i logično, jer mnogi ljudi koji su našli ljubav žele je sačuvati, a svi koji su sami žele pronaći svoju srodnu dušu, žele pronaći ljubav. Ljubavne svađe i pomirenja su jednako važni onima koji su u vezama, kao i onima koji su u brakovima.

Opstanak veze ili braka je prevažan, jer partnere je lako naći, ali to ne znači da ste našli i ljubav. Na broj telefona za tarot 144 je sve više tužnih osoba koje imaju seks bez ljubavi, ljubav bez seksa ili onih koji su zaglavljeni u neuzvraćenoj ljubavi i to ih blokira u nalaženju prave ljubavi. Brzi i afektivni raskidi veza, ishitreni i nepromišljeni razvodi braka, promjene partnera i žaljenje za bivšima, želja za pomirenjem i druge ljubavne teme.

Novac, posao, nasljedstvo i imovina na tarot 144

Obzirom da se u materijalističkom svijetu sve vrti oko novca i imovine, takve teme ne zaostaju za ljubavnim pitanjima. Novac, posao, nasljedstvo i imovina na tarot 144 sustiže ljubavnu tematiku u statistici poziva. Kontak sa savjetnicima tražite i kada prodajete ili kupujete nekretninu i kada vam je netko oteo nasljedstvo i time vas oštetio, ali kada prodajete auto, kamion, partnerstvo u poslu ili tražite ulagača, prodajete umjetnička djela ili obiteljske dragocjenosti ili želite bilo što unovčiti.

Tarot 144 zovete i za napredovanje na poslu, traženje novog posla, traženje povišice, odlazak u inozemstvo za zaradom ili kada započinjete vlastiti posao. Pitanja o tome hoćete li dobiti pozajmicu od rodbine ili prijatelja ili kredit u banci, odštetu od države ili osiguravajućeg društva, dobit na dionicama i drugim vrijednosnicama. Mnogi pitaju kada će u mirovinu, hoćete li dobiti otpremninu, hoćete li naći dodatni posao, možete li hobi pretvoriti u unosan posao, kakvu sezonu ćete imati.

Na tarot 144 možete postaviti sva zamisliva pitanja

Ponekada život piše zbilja nevjerojatne scenarije i baca ljude u neobjašnjive situacije. Upravo zbog toga na tarot 144 možete postaviti sva zamisliva pitanja, o situacijama koje su se samo vama dogodile, o neobičnim i neobjašnjivim iskustvima i događajima. Svi razgovori su diskretni i vaša privatnost je apsolutno zaštićena, zato možete postaviti i ona najdelikatnija pitanja koja nikada, nikome živome niste povjerili, jer sve ostaje između vas i vašeg savjetnika, uho na uho, bez svjedoka.

Broj telefona je na tarot 144 dostupan svim punoljetnim osobama od 0 – 24 sata, svaki dan u tjednu, sve tjedne u mjesecu, sve mjesece u godini. Tako možete nazvati u bilo koje doba dana ili noći, kada vama to odgovara, kada ste sami i kada možete razgovarati u miru, bez ikakvih ometanja sa strane. I zapamtite, nema glupih pitanja, a odgovori ovise o tome od koga ih tražite, uvijek ih tražite od najboljih tarot majstora, kod već provjerenih stručnjaka.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Saša / Kod 73
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ANĐEOSKI TAROT, BIOENERGIJA, ROYAL TAROT, CROWLEY TAROT, VIDOVITOST

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Antonela / Kod 117
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

         
Ocjena: 4.7 / 5 (594 ocjena)