144 tarot

144 tarot

144 tarot – stručna tarot pomoć

Svakoga od nas zanima što nas dalje očekuje u životu, te koje promjene nam će se dogoditi. Ujedno, neki od nas bi htjeli znati odgovore na svoja pitanja, a u tome svemu vam 144 tarot može itekako puno pomoći. Već kroz jedan poziv možete dobiti odgovor na svako svoje pitanje bez puno problema. 144 tarot savjetnici su vam dostupni svakoga dana od 0 do 24 sata te vam oni mogu pomoći da napokon saznate sve što vas je ikada zanimalo. Uz njihovu stručnu pomoć, moći ćete napokon se riješiti svih briga i pitanja koja imate na umu i moći normalno nastaviti dalje sa životom. Nema potrebe da vas i dalje muče neke stvari jer uz pomoć tarot savjetnika, svi će problemi biti riješeni. Osim što vam mogu odgovoriti na sva vaša pitanja i otkriti vam što će se dalje dogoditi u budućnosti, ujedno vam mogu pomoći i dati vam korisne savjete.

144 tarot – što je tarot

Tarot vam je ime za set izduženih karata koje vam služe da vam otkriju što vas sve dalje očekuje u životu. Koriste se već dugi niz godina kod raznih naroda za proricanje budućnosti i za otkrivanje istine i davanje preciznih odgovora na sva moguća pitanja. I dan danas je 144 tarot set karti jako popularan, te se i dalje redovito koriste. I kod nas su 144 tarot karte jako popularne i jedna od najčešće korištenih metoda za proricanje sudbine. Set tarot karti vam se sastoji od sveukupno 78 karti koje su podijeljene na tri kupa, a to su vam velika i mala arkana te dvorske karte. Od ova tri kupa, jedini koji vam se koristi za proricanje sudbine su vam velika arkana, dok se ostale dvije skupine koriste više kao igraće karte. Velika arkana se sastoji od 22 karte, te svaka karta vam ima višestruka značenja, podjednako pozitivnih i negativnih, te se njegovo značenje mijenja ovisno o položaju i pitanju.

144 tarot – uživo čitanje karti

Ukoliko vas zanima što vas dalje očekuje, kakav će biti ishod nekih situacija i slično, onda je najbolje da nazovete nekoga iz 144 tarot centra. Njihovi profesionalni tarot savjetnici će vam pomoći da napokon dođete do odgovora na sva svoja pitanja kako biste mogli nastaviti dalje sa svojim životom. Sada nikada lakše ne možete doći odgovora kao što je to sada. Sa samo jednim pozivom možete tako lako saznati sve što vas je ikada zanimalo da je to čudo. Njihov 144 tarot centar vam je dostupan svaki dan od 0 do 24 sata, te u svako doba dana ili noći možete nazvati jednog od mnogobrojnih tarot savjetnika. Možete ih nazvati s dubokim povjerenjem, jer oni su puni razumijevanja te imaju puno iskustva u ovom polju, stoga se ne morate brinuti da će vas itko osuđivati. Samo ih nazovite te ih pitajte što god vas zanima, a oni će vam zauzvrat dati što točnije i preciznije odgovore.

 • Ela / Kod 151
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Vesna / Kod 05
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Antonela / Kod 117
  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, VISAK

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

         
Ocjena: 4.7 / 5 (597 ocjena)